Ontdek ons uitgebreide assortiment van prachtige tegels voor jouw droomproject. Blader door onze collecties en laat je inspireren. Heb je vragen of hulp nodig? Ons team staat klaar om je te helpen.

over-onsOns verhaal

Aangename kennismaking, Deweerdt is de naam ...

40 jaar ervaring in de tegelsector

Anno 1982 begon Freddy Deweerdt zijn gelijknamige firma 'Deweerdt Vloer & Tegelwerken'. De start van een succesverhaal. Dankzij de deskundigheid, de professionele werkkracht, de passie en het vakmanschap én een klein bureautje en een eerste vrachtwagen, groeide dit bedrijf snel uit tot dé tegelreferentie in Vlaams-Brabant.

Gekend voor zijn kwaliteit, service, duurzaamheid en goede plaatsing is het bedrijf steeds meer gaan groeien. Zo'n 27 jaar geleden vervoegde dochter Kristel dan het team. Ondertussen is zij samen met echtgenoot Youri Boghe, zaakvoerder. Samen met een team van zo'n 8 medewerkers, staan we steeds klaar!

Met kennis, ervaring en passie helpen we je graag verder bij het vinden van de gewenste tegels voor vloer of wand. Of ben je op zoek naar een totaaloplossing? Ook dat is perfect mogelijk!

We zijn een familiebedrijf dat vanaf dag 1, kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel draagt.

Deweerdt tegels, waar vakmanschap en passie één zijn!

Deweerdt Tegels

Enkele andere nuttige pagina's