Ontdek ons uitgebreide assortiment van prachtige tegels voor jouw droomproject. Blader door onze collecties en laat je inspireren. Heb je vragen of hulp nodig? Ons team staat klaar om je te helpen.

over-onsOnze troeven

Continue service

Wie ooit al gebouwd of verbouwd heeft, kan het beamen: er komt ontzettend veel bij kijken. Van keuzes maken over materialen tot timemanagement en het vinden van de juiste aannemers. Steeds meer mensen leggen de werkzaamheden daarom in handen van één partij: een vertrouwenspartner met kennis van zaken die fungeert als aanspreekpunt voor alle werken. Een bedrijf dat je alle zorgen uit handen neemt en alles strikt opvolgt en coördineert.

Een bedrijf zoals Deweerdt NV ...

Accent op kwalitatieve, onderhoudsvriendelijke en trendy materialen

Naast de aandacht voor totaalprojecten ligt er ook een belangrijke focus op onze wand- en vloertegels. Bij ons kan je terecht voor een veelzijdig en actueel aanbod dat constant uitgebreid en vernieuwd wordt. Je vindt er zowel binnen- als buitentoepassingen: van natuursteen en composiet tot imitatieparket en een groot assortiment keramische materialen.

Deweerdt n.v. beschikt over een omvangrijke showroom waar je een helder overzicht krijgt van de collecties en merken. Daar is ook ruimte voor een gevarieerde selectie vintagetegels en XXL-tegels, die vandaag sterk in opmars zijn.

Tegelspecialist met totaalvisie

Wij staan in de regio al veertig jaar bekend als specialist in tegels, vandaag trekken we die service veel breder open. Tegenwoordig regelen we alles voor onze klanten; van elektriciteit en sanitair tot zelfs pleister- en schilderwerken. We brengen de nodige partners bijeen en regelen alles van a tot z, van afbraak tot wederopbouw. Alles in eigen beheer, want dát maakt echt het verschil.

Kortom een totaalconcept van ieders droom, want we willen je net dat tikkeltje extra bieden. Een woning is iets voor het leven. Dan moet elk detail gewoon goed zitten!

Deweerdt Tegels

Enkele andere nuttige pagina's